Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g pulpa de vitel
- 600 g ciuperci
- 50 g cascaval
- 1 ou
- 1 morcov
- 1 legatura patrunjel
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de vitel se spala, se curata de pielite daca este cazul si se taie. Se bate fiecare felie cu ciocanul de snitele pana se intinde si se subtiaza. Ciupercile se spala si se taie feliute, dupa care se calesc in ulei. Morcovul se fierbe si se taie cubulete. Ciupercile se amesteca cu morcovul, cascavalul si oul. Se adauga patrunjel tocat, sare si piper. Se amesteca bine compozitie si se intinde pe fiecare foaie de carne. Se ruleaza strans, se prinde cu scobitori din loc in loc sa nu se desfaca. Se da rulada la cuptor, pana se rumeneste bine. Se potriveste perfect cu o salata verde.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei