Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g pulpa de vitel
- 600 g ciuperci
- 50 g cascaval
- 1 ou
- 1 morcov
- 1 legatura patrunjel
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de vitel se spala, se curata de pielite daca este cazul si se taie. Se bate fiecare felie cu ciocanul de snitele pana se intinde si se subtiaza. Ciupercile se spala si se taie feliute, dupa care se calesc in ulei. Morcovul se fierbe si se taie cubulete. Ciupercile se amesteca cu morcovul, cascavalul si oul. Se adauga patrunjel tocat, sare si piper. Se amesteca bine compozitie si se intinde pe fiecare foaie de carne. Se ruleaza strans, se prinde cu scobitori din loc in loc sa nu se desfaca. Se da rulada la cuptor, pana se rumeneste bine. Se potriveste perfect cu o salata verde.
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare