O reteta minunata de rulada de vitel.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g pulpa de vitel
  • 600 g ciuperci
  • 50 g cascaval
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea de vitel se spala, se curata de pielite daca este cazul si se taie. Se bate fiecare felie cu ciocanul de snitele pana se intinde si se subtiaza. Ciupercile se spala si se taie feliute, dupa care se calesc in ulei. Morcovul se fierbe si se taie cubulete. Ciupercile se amesteca cu morcovul, cascavalul si oul. Se adauga patrunjel tocat, sare si piper. Se amesteca bine compozitie si se intinde pe fiecare foaie de carne. Se ruleaza strans, se prinde cu scobitori din loc in loc sa nu se desfaca. Se da rulada la cuptor, pana se rumeneste bine. Se potriveste perfect cu o salata verde.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada de vitel.