Pulpe de pui la cuptor cu plante aromatice, un adevarat festin pentru intreaga familie.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4-6 pulpe de pui
  • cateva fire de busuioc proaspat
  • cateva frunzulite de rozmarin
  • 4 rosii cherry
  • 2 rosii mari
  • 8 catei de usturoi
  • 1 chilli rosu taiat foarte marunt
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Rosille se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie in jumatati. Pulpele se pui se asaza intr-o tava. Se adauga plantele aromatice si rosiile, usturoiul si ulei de masline. Se amesteca putin continutul. Se da la cuptor cam o ora, pana ce pulpele s-au rumenit. Dupa 15 minute, se mai adauga un pahar cu apa. Se pot servi atat simple cat si cu garnitura de legume.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pulpe de pui la cuptor cu plante aromatice.