Va recomandam cu drag aceasta minunatie culinara, porumb copt cu unt!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 5 stiuleti de porumb
  • 100g de unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de patrunjel

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se pregateste un sos din unt, usturoi pisat si patrunjel tocat. Se amesteca bine pana devine o compozitie cremoasa. Se unge fiecare stiulete cu acest sos, se inveleste cu 2-3 frunze, dupa care se impacheteaza in folie de aluminiu. Se dau la cuptorul incins sau se coc pe grill, cam 30 de minute.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Porumb copt cu unt.