Iti recomandam aceasta supa-crema de dovlecei cu busuioc, este atat de buna si calda si rece!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg dovlecei
  • 300 gr cartofi
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • 20-25 frunze busuioc
  • sare
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • parmezan

Mod de preparare:

Spalati dovleceii si ii taiati in cubulete. Curatati si cartofii, ii spalati si ii taiat in cubulete. Puneti cartofii si dovleceii intr-o oala si ii acoperiti cu apa. Curatati ceapa si o puneti in oala. Puneti supa pe foc mediu si o acoperiti cu capac. Dupa ce dovleceii si cartofii sunt fierti complet, ii scoateti cu o paleta, ceapa o aruncati si ii pasati cu un mixer vertical impreuna cu 1-2 polonice de supa si frunzele de busuioc. Turnati piureul obtinut inapoi in oala, amestecati si potriviti de sare si piper. Inainte de-a o servi adaugati pe deasupra parmezan ras.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa-crema de dovlecei cu busuioc.