Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 300 g faina
- 150 g unt
- 1 ou
- 1 lingurita seminte de coriandru
Umplutura:
- 6 oua
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- 300 g spanac
- 150 g morcovi
- 500 g branza
- 1 ardei gras
- un varf de lingurita nucsoara rasa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul. Se amesteca bine toate ingredientele. Daca este necesar, se mai adauga putina apa. Se intinde o foaie de aluat si se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se prepara umplutura. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovii curatati si taiati bastonase si spanacul rupt fasii. Se lasa sa fiarba, dupa care se ia de pe foc si se adauga branza, ouale, ardeiul tocat cubulete si condimentele. Se toarna amestecul pe foaia de aluat, se niveleaza si se da la cuptor pana se rumeneste.
Sursa foto: Food Stories
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.