Iata o reteta usoara si hranitoare de tarta cu morcovi!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Aluat:

  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingurita seminte de coriandru

Umplutura:

  • 6 oua
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 300 g spanac
  • 150 g morcovi
  • 500 g branza
  • 1 ardei gras
  • un varf de lingurita nucsoara rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pregateste aluatul. Se amesteca bine toate ingredientele. Daca este necesar, se mai adauga putina apa. Se intinde o foaie de aluat si se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se prepara umplutura. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovii curatati si taiati bastonase si spanacul rupt fasii. Se lasa sa fiarba, dupa care se ia de pe foc si se adauga branza, ouale, ardeiul tocat cubulete si condimentele. Se toarna amestecul pe foaia de aluat, se niveleaza si se da la cuptor pana se rumeneste.

Sursa foto: Food Stories


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tarta cu morcovi.