IN ACEST ARTICOL:
O reteta savuroasa de tarta cu zmeura

Ingrediente:

Blat: 125 g unt, 2 galbenusuri, 100 g zahar pudra, 250 g faina, 2 linguri lapte rece

Crema: 3 oua, 3 linguri zahar, esenta de vanilie, 1 lingura amidon, 150 g smantana, 2-3 linguri mascarpone (sau orice fel de crema de branza mai fina), 1 lingura pesmet, 1kg zmeura.

Preparare:


Blat: Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina si la sfarsit laptele. Aluatul se strange usor cu mainile, se pune in folie alimentara si se lasa 30 minute la rece.

Crema: Se mixeaza ouale cu zaharul. Se adauga esenta de vanilie, smantana, amidonul si branza mascarpone, mixand in continuare, pana se obtine o compozitie cremoasa, uniforma.

Asamblarea: Se intinde aluatul in foaie subtire si se pune in tava de tarta, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se inteapa cu o furculita din loc in loc. Se presara o lingura cu pesmet, apoi se adauga crema. Deasupra se aseaza zmeura. Se coace in cuptorul deja incins, timp de 25-30 minute. Tarta se serveste rece, ca atare sau cu inghetata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tartă cu fructe - Rețeta perfectă pentru un desert delicios O masă de Crăciun echilibrată: Gustări delicioase pentru toți invitații Cât se fierbe gemul perfect? Ghid complet, pas cu pas, cu rețetă de gem de căpșuni

Pofta mare sa aveti!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri