Surprinde-ti familia cu o prajitura usoara, dar foarte gustoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Blat:

  • 7 oua
  • 7 linguri de faina
  • 7 linguri de zahar

Crema:

  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 200 g unt
  • 1/2 l lapte
  • 5 linguri de zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Glazura:

  • 1 pachet budinca de ciocolata
  • 4 linguri de zahar
  • 1/2 l lapte

Mod de preparare:

Se prepara blatul. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile si treptat faina. Se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Dupa ce s-a rumenit, sa lasa sa se raceasca si se taie blatul in 3 foi subtiri, pe lungime. Intre timp, puteti pregati crema. Se pregateste budinca de vanilie conform indicatiilor de pe ambalaj. Se lasa sa se raceasca dupa care se amesteca cu 100 g unt, zeama de lamaie si zahar dupa gust. Aceasta crema de intinde pe fiecare foaie de blat. Se pregateste glazura si se intinde peste prajitura.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura usoara.