O reteta delicioasa de clatite cu cas si cascaval

Timp de preparare: 40 minute

Ingrediente:

  • 3 cutii mici de danone natural (420 g) Clatite cu cas si cascaval. Reteta clatite cu cas si cascaval
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 500 ml apa minerala
  • 1 lingura ulei
  • ulei pt prajit
  • cas sau cascaval pentru umplutura

Mod de preparare: Cernem faina intrun vas, facem o adancitura in mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, oamogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de clatite. Lasam la frigider 30 de minute, apoi coacem clatite pe care le umplem cu cas de oaie razuit, sau cascaval razuit. Eu am umplut clatitele o parte cu cas, o parte cu cascaval. Deasupra razuim cascaval, putem servi si cu ketchup iute langa un pahar de vin sau bere.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul dulcesarat.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Clatite cu cas si cascaval.