Spaghete napolitate, un fel de mancare foarte apreciat si foarte gustos.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 pachet de spaghete
  • 300 g sunca
  • 1 cana smantana
  • 3 oua
  • unt pentru uns forma
  • cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de pregatire
Fierbeti pastele in apa cu putin ulei si un praf de sare. Intre timp taiati sunca fasii si bateti ouale spuma. Se scot pastele intr-o sita, se limpezesc si se lasa sa se scurga bine. Intr-un vas se amestecati pastele, sunca, sarea, piperul dupa gust, smantana si ouale. Rasturnati aceasta compozitie intr-o forma unsa cu unt, presarati uniform cascavalul si dati la cuptor circa 30 de minute, la foc potrivit.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Spaghete napolitane.