Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pachet de spaghete
- 300 g sunca
- 1 cana smantana
- 3 oua
- unt pentru uns forma
- cascaval ras
- sare
- piper
Mod de pregatire
Fierbeti pastele in apa cu putin ulei si un praf de sare. Intre timp taiati sunca fasii si bateti ouale spuma. Se scot pastele intr-o sita, se limpezesc si se lasa sa se scurga bine. Intr-un vas se amestecati pastele, sunca, sarea, piperul dupa gust, smantana si ouale. Rasturnati aceasta compozitie intr-o forma unsa cu unt, presarati uniform cascavalul si dati la cuptor circa 30 de minute, la foc potrivit.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân