Pregateste-i familiei tale un pranz copios si delicios, pui cu chiftele de cartofi!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 lingura rozmarin
  • 500 g cartofi
  • 1 galbenus
  • un praf de sare si piper
  • ulei pentru prajit
  • 4 bucati piept de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 25 g unt
  • 4 linguri otet balsamic
  • 4 catei de usturoi

Mod de preparare:

Curatati cartofii de coaja si ii dati prin razatoarea mare. Usturoiul se curata si se taie felii, iar rozmarinul se toaca marunt. Amestecati cartofii cu rozmarinul, galbenusul, sarea si piperul. Incingeti uleiul intr-un vas si
prajiti, pe ambele parti, cate o cantitate din compozitie (cat cuprinde lingura).Crestati pieptul de pui. Incingeti uleiul amestecat cu untul si adaugati carnea. Presarati un praf de sare si piper. Prajiti carnea pe o parte, la foc potrivit timp de 5 minute, apoi intoarceti bucatile pe cealalta parte si continuati prajirea inca 2 minute. Adaugati otetul si usturoiul si mai tineti pe foc inca 3 minute. Serviti puiul cu chiftelele de cartofi si cu salata verde.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui cu chiftele de cartofi.