12:07, 26 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Preparati un desert delicios si aromat, foietaj cu pepene.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Miraculosul suc din IARBĂ DE GRÂU: supranumit „sângele verde”
Miraculosul suc din IARBĂ DE...
  • 1 rulou de aluat de foitaj
  • 1 pepene galben
  • 50 g unt
  • 250 g frisca batuta
  • 6 fire de menta proaspata
  • cateva fructe de padure

Mod de preparare:

Curatati pepenele de coaja, il taiati in doua, indepartati semintele, dupa care taiti miezul fasii. Presarati zahar pudra peste feliile de pepene.Topiti untul intr-o tigaie mai mare, adaugati pepenele si lasati-l sa se caramelizeze. Se scot din tigaie si se lasa sa se scurga si sa se raceasca. Intre timp intindeti aluatul in
tava de la aragaz , tapetata in prealabil cu hartie de copt. Presarati cu jumatate din cantitatea de zahar tos si dati la cuptor circa 20 de minute, avand grija sa nu se caramelizeze prea tare. Se lasa sa se raceasca, dupa care decupati - cu un cutit cu lama dintata - cate 3 dreptunghiuri egale. Aranjati prajitura, asezand un strat de aluat uns cu frisca, peste care puneti un aluat cu pepene caramelizat. Se incheie cu un strat de foitaj si se decoreaza cu zahar tos, frunzulite de menta si fructe de padure.

Citeste si:
Săpunul cu SULF: indicații terapeutice și 5 recomandări
Săpunul cu SULF: indicații...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri