Fie ca este o zi obisnuita, fie vreti sa adaugati un plus de savoare unui gratar traditional, eu va propun sa nu uitati sa puneti pe gratar si cateva legume. Si daca alegeti dovlecelul nu veti regreta.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2-3 rosii
  • 1 dovlecel
  • 100 gr Mozzarella
  • sare
  • pudra usturoi
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Taiati dovlecelul felii si condimentati-l cu sare si usturoi pudra. Apoi puneti-l pe gratar si lasati-l sa se patrunda bine. Intre timp taiati feliute mozzarella si rosiile. Dupa ce ati luat dovlecelul de pe gratar aranjati-l in straturi succesive. La final ornati cu patrunjel.

O reteta recomandata de: Amainbucatarie


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dovlecel al gratar cu rosii si mozzarella.