Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 80 g unt topit
- 100 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 oua
- 200 g iaurt
- 200 g faina
- sare
- 4 linguri rom
- 2 lingurite praf de copt
- 200 g cirese negre
- 1 lamaie
- zahar praf
Mod de preparare:
Untul se amesteca cu zahar, zahar vanilat, un praf de sare, oua, iaurt si rom. Se adauga treptat faina si praful de copt. Se pun in tava de muffins suporturile de hartie. In fiecare se asaza, cu lingura, cate doua - treil inguri de aluat. Se da tava la cuptor. Cand briosele sunt coapte pe jumatate se pun ciresele, curatate de codite si samburi, cate 4 sau 5 in fiecare forma si se lasa la cuptor pana se coc. Se orneaza cu glazura din zeama stoarsa de la o lamaie si zahar praf.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei