Briose cu cirese negre, un desert minunat si aromat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 80 g unt topit
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 200 g iaurt
  • 200 g faina
  • sare
  • 4 linguri rom
  • 2 lingurite praf de copt
  • 200 g cirese negre
  • 1 lamaie
  • zahar praf

Mod de preparare:

Untul se amesteca cu zahar, zahar vanilat, un praf de sare, oua, iaurt si rom. Se adauga treptat faina si praful de copt. Se pun in tava de muffins suporturile de hartie. In fiecare se asaza, cu lingura, cate doua - treil inguri de aluat. Se da tava la cuptor. Cand briosele sunt coapte pe jumatate se pun ciresele, curatate de codite si samburi, cate 4 sau 5 in fiecare forma si se lasa la cuptor pana se coc. Se orneaza cu glazura din zeama stoarsa de la o lamaie si zahar praf.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Briose cu cirse negre.