O reteta delicioasa de sufleu de conopida

Bate cateva oua cu telul sau cu furculita. Adauga in oul batut, o lingura de smantana groasa, piper boabe, proaspat macinat, dupa gust si verdeata (patrunjel si marar), tocata marunt.

Unge un vas de ceramica termorezistent, cu unt cumparat de la ciobani. Aseaza buchetelele de conopida, oparite, in vas.

Pune deasupra buchetelelor de conopida, amestecul de branza si ouale batute, repartizate uniform, sa acopere branza.

Rade cascaval afumat, fara sa te zgarcesti. :P Pune cateva bucatele de unt prin cascavalul ras.

Vasul termorezistent se introduce in cuptorul incins al aragazului, la foc potrivit. Sufleul este gata cand cascavalul s-a topit si este usor rumenit.

Sufleul de conopida se serveste cald, cu smantana pusa deasupra. Merge si cu iaurt, care este racoritor, in special daca a mai ramas sufleu si il consumi a doua zi, fara sa-l incalzesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

O rosie galbena (din cele gasite tot mai rar pe tarabe; nu inteleg de ce, deoarece gustul deosebit le recomanda), taiata feliute, presarate cu sare grunjoasa si stropite cu o strelice de ulei de masline, va completa o masa copioasa.

Sufleul de conopida poate fi o garnitura minunata pentru o friptura de pui, la tigaie, la gratar sau la cuptor, dar nu pe canicula aceasta, mai la toamna. :)

Tot atunci, la toamna, merge de minune un pahar de vin alb, demisec, rece. Pe caldura de acuma ar merge o bere rece, dar parca este prea mare riscul sa transpiri abundent. Mare pacat ! :(

Pofta buna frati gurmanzi de pretutindeni, oriunde va veti afla pe mapamond ! Nu uitati ca este vara, ca piata este plina de legume si fructe, proaspete, ca organismul uman are nevoie de vitamine. Profitati din plin.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul muncaprotejata.wordpress.com

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri