Iata o reteta de frigarui din peste, foarte sanatoasa si foarte gustoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peste
  • 300 g orez
  • 100 ml suc de portocale
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de coaja de portocala rasa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • coriandru proaspat
  • sare

Mod de preparare:

Se fierbe orezul in apa cu putina sare. Se lasa deoparte si se pastreaza cald. Se prepara un sos din coriandru, usturoi, ardei iute, coaja de portocala, jumatate din sucul de portocale, o lingura de sare si ulei. Se amesteca aceste ingrediente in vasul blenderului, dupa care se adauga si restul de suc de portocale. Fileurile de peste se cresteaza, se impaturesc si se pun in betele de frigarui. Frigaruile se pun intr-o tava, se acopera cu sosul si se lasa la rece in frigider cam 30 de minute. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incins pentru aprox 15 minute. Frigaruile se servesc cu orezul si sosul ramas in tava.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Frigarui din peste.