Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g cartofi fainosi
- 3 fire de praz
- 50 g unt
- 50 g cascaval
- o cana de smantana
- o lingurita sare
- crutoane
- verdeata
Mod de preparare:
Cartofii si prazul (partea alba )se curata si se taie marunt. Se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu sare. Se ia compozitia de pe foc dupa ce cartofii si prazul sunt bine fierte si se dau prin strecuratoare lichidul si legumele zdrobite. Cascavalul ras se adauga impreuna cu untul si se mai pun toate la fiert pana dau o data in clocot. La sfarsit se adauga smantana, verdeata tocata marunt si se ia de pe foc.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei