Va recomandam aceasta delicioasa si sanatoasa supa crema de cartofi si praz.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g cartofi fainosi
  • 3 fire de praz
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval
  • o cana de smantana
  • o lingurita sare
  • crutoane
  • verdeata

Mod de preparare:

Cartofii si prazul (partea alba )se curata si se taie marunt. Se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu sare. Se ia compozitia de pe foc dupa ce cartofii si prazul sunt bine fierte si se dau prin strecuratoare lichidul si legumele zdrobite. Cascavalul ras se adauga impreuna cu untul si se mai pun toate la fiert pana dau o data in clocot. La sfarsit se adauga smantana, verdeata tocata marunt si se ia de pe foc.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa crema de cartofi si praz.