Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g cartofi fainosi
- 3 fire de praz
- 50 g unt
- 50 g cascaval
- o cana de smantana
- o lingurita sare
- crutoane
- verdeata
Mod de preparare:
Cartofii si prazul (partea alba )se curata si se taie marunt. Se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu sare. Se ia compozitia de pe foc dupa ce cartofii si prazul sunt bine fierte si se dau prin strecuratoare lichidul si legumele zdrobite. Cascavalul ras se adauga impreuna cu untul si se mai pun toate la fiert pana dau o data in clocot. La sfarsit se adauga smantana, verdeata tocata marunt si se ia de pe foc.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor