Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de piersici
- 150 g faina
- 60 g unt
- 150 g zahar
- 4 oua
- 20 cuburi de zahar
Mod de preparare:
Piersicile se curata de coaja, se taie in doua si se scot samburii. Cuburile se topesc intr-o craticioara, pana se caramelizeaza, dupa care se varsa intr-o forma rotunda si se tinde pe peretii acesteia. Intre timp se incinge cuptorul. Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu 150 g de zahar, faina si unt topit. Albusurile se bat spuma separat si se adauga peste galbenusuri. In forma rotunda se adauga piersicile, iar apoi compozitia de galbenusuri si se da prajitura la cuptor, timp de 45 de minute. Se scoate din forma de copt cat este calda. Se paote servi atat calda cat si rece.
Foto interior: Stuart Spivack
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei