Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g dovlecei
- 12 oua
- 2 cepe
- 3 linguri ulei de masline
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Patrunjelul se spala si se toaca marunt, iar ceapa se curata si se toaca mai mare. Se caleste ceapa in putin ulei de masline, se adauga dovleceii rasi si se lasa mancarea sa fiarba incet, amestecand mereu. Ouale se sparg intr-un castron, se bat bine, se adauga patrunjel tocat, sare si piper si se toarna in tigaie, peste dovlecei. Se uniformizeaza compozitia cu o spatula, se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa se coaca tortilla, pe ambele parti. Cand e gata, se asaza tortilla pe o farfurie mai mare si se in bucati. Se serveste fierbinte, asociata cu un vin alb.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.