O mancare rapida, gustoasa si satioasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g branza de vaci
  • 1.2 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1/8 l zer
  • 1 lingura sos Worcester (sau alt sos picant)
  • sare
  • 1 legatura ridichi
  • piper macinat
  • piper de Cayenne
  • 1 lingurita miere
  • 1 legatura de ceapa verde

Mod de preparare:

Cartofi se fierb in coaja. Intre timp, se amesteca intr-un castron branza de vaci, zerul si sosul
Worcester . Se curata ceapa si se toaca marunt. Ridichile se curatata, se spala si se taie felii. Se amesteca
ceapa si ridichile cu branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. Ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie. Se curata cartofii, se pun pe farfurii, se acopera cu amestecul de branza si se servesc imediat.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cartofi cu branza de vaci.