Iata o delicioasa si aromata reteta de sufleu de caise!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg caise
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri de rom

Mod de preparare:

Caisele se spala, li se scot samburii si se dau pe razatoarea mare. Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca cu 200 g zahar, se adauga coaja rasa de lamaie, se amesteca caisele rase, romul, albusurile de ou batute spuma cu 50 g zahar. Intreaga compozitie se toarna intr-o tava unsa cu unt si se baga in cuptor la foc potrivit, vreme de 30 de minute. Cand este s-a rumenit, se pudreaza cu zahar si se serveste cald.

Foto interior: happydacks


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sufleu de caise.