Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 gr. cartofi
- 1 buc. ceapa
- un fir de praz
- ½ l lapte
- 1 lamaie
- 100 gr. smantana
- sare
- crutoane
Mod de preparare
Curatati cartofii, ii spalati, dupa care ii taiati cubulete. Ii puneti la fiert in apa cu sare. Curatati ceapa si prazul si le tocati marunt, dupa care le adaugati la supa. Cand cartofii s-au fiert si se sfarama, dati totul prin sita, adaugati laptele fiert si zeama de lamaie. Pentru crutoane, taiati in cuburi felii de paine alba sau neagra, putin mai veche de o zi si le rumeniti in cuptor. Supa de cartofi se serveste cu smantana si crutoane.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă