Supa deasa de cartofi este foarte hranitoare si foarte gustoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 gr. cartofi
  • 1 buc. ceapa
  • un fir de praz
  • ½ l lapte
  • 1 lamaie
  • 100 gr. smantana
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

Curatati cartofii, ii spalati, dupa care ii taiati cubulete. Ii puneti la fiert in apa cu sare. Curatati ceapa si prazul si le tocati marunt, dupa care le adaugati la supa. Cand cartofii s-au fiert si se sfarama, dati totul prin sita, adaugati laptele fiert si zeama de lamaie. Pentru crutoane, taiati in cuburi felii de paine alba sau neagra, putin mai veche de o zi si le rumeniti in cuptor. Supa de cartofi se serveste cu smantana si crutoane.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa deasa de cartofi.