Un desert excelent pentru orice moment al zilei,budinca de orez si struguri.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 cana orez brun
  • 1 lingura unt
  • 1 cana orez alb
  • 2 oua
  • 2 cani lapte
  • 1/3 cana zahar
  • 1 cana struguri
  • 1/2 lingurita vanilie
  • nucsoara
  • sare

Mod de preparare:

Orezul se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se amesteca cu lapte, zaharul, vanilia, ouale si un praf se sare. Se asaza aceasta compozitie intr-o tava unsa cu unt, se presara nucsoara si boabele de struguri si se da la cuptor pentru 20 de minute. Budinca se poate consuma atat rece cat si calda.

Foto interior: joythebaker


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Budinca de orez si struguri.