Publicat pe 1 Iulie 2011 in Retete culinare
Am preparat ieri dimineata omleta spaniola (Tortilla Espanola). Nu necesita timp prea mult. Aveti nevoie de 2/3 oua. Iata reteta:
Taiati bucatele de cirnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici. Puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei; adaugati si putina branza, cit sa dea gust. Dupa ce amestecul a capatat culoare in obrajori si a inceput sa sfiriie de placere, turnati oul batut peste. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati cele doua tabere sa se imprieteneasca vreo 5-7 minute, fara sa le tulburati intimitatea. La final, adaugati putina verdeata sau ceapa batuta cu ulei de masline; eu am pus verdeata. Asta e tot. Pofta buna!
Mai multe retete interesante gasiti pe foodblog.ro
Vizionare placuta
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Omleta spaniola.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Lifestyle culinar
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Lifestyle culinar