Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 250 gr tortellini
- 125 gr bacon putin afumat
- 2-3 linguri ulei masline
- 200 gr smantana
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 1 lingurita maghiran
- 1 varf de cutit zahar
- 50 gr parmezan
Mod de preparare :
Se fierb tortellni in apa cu un praf de sare, dupa care se iau de pe foc si se mai lasa in apa cateva minute. Se strecoara apa si ii lasati de-o parte. Se pregateste sosul de smantana: baconul se taie cubulete, care se rumenesc in putin ulei. Se adauga maghiranul, foaia de dafin, zaharul, sare si piper, iar la sfarsit smantana. Se amesteca sosul cu tortellini si se serveste cu parmezan ras deasupra.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei