Friptura de porc cu dovlecei, o mancare gustoasa si foarte consistenta, excelenta pentru serile in care aveti musafiri.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 700 g file de porc
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 50 gr pasta tomate
  • faina
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • boia dulce

Mod de preparare:

Taiati felii carnea de porc, dupa care o dati prin faina amestecata cu sare, piper, boia. Rumeniti usor carnea pe ambele parti in putin ulei. Dovleceii se ii taiati felii subtiri, ceapa rondele, iar apoi le caliti in apa si ulei. Adaugati carnea, usturoiul, sare, pasta de tomate si vinul. Lasati sa mai fiarba 5-7 minute si serviti cald.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului File de porc cu dovlecei.