3 / 5

Sucul serbet de lamaie

Ingrediente necesare pentru sucul serbet de lamaie:

  • 2 mere romanesti Golden Delicious
  • 1 mar Red Delicious (Mega Image il aduce din Grecia)
  • 1 treime dintr-o lamaie galbena cu coaja cu tot (am spalat lamaia foarte bine cu apa si bicarbonat de sodiu. Ideal lamaie organica.)
  • cateva cuburi de gheata


Merele si lamaia se storc, apoi sucul se toarna peste cateva cuburi de gheata.


Odata cu aceasta saptamana in compania sucurilor cu siguranta am redescoperit lamaile galbene si pe cele verzi. Sunt o completare foarte necesara in unele smoothie-uri care ies prea dulci, iar in combinatie cu sucul de mere dau un elixir care chiar te duce cu gandul la serbet. Mie una mi-a placut foarte tare si gustul de final usor intepator produs de coaja lamaii.


Dincolo de faptul ca lamaile sunt puternic alcalinizante (o conditie interna in care organismul nostru nu mai face loc infectiilor, pentru a numi doar un singur beneficiu), sucul si pulpa de lamaie sunt puternic antibacteriale, antivirale si sporesc imunitatea. Sucul de lamaie este un digestiv foarte bun, asadar ajuta daca ti-ai propus sa slabesti.


Cantitatea mare de vitamina C din lamai contribuie de asemenea la infrumusetea pielii, iar adeptii cosmeticii naturale afirma ca sucul de lamaie pus seara pe fata si lasat pana dimineata amelioreaza si poate chiar vindeca acneea.

O reteta oferita de blogul crazygoodraw.blogspot.ro

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri