O reteta interesanta de chiftele din legume

Avem nevoie de:

  • 3 cartofi maricei
  • 1 mana de legume mexicane (nu stiu cate grame sa fi pus) Chiftele cu legume. Reteta chiftele cu legume
  • paine
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, iar atunci cand sunt gata se curata si se paseaza. Legumele se fierb si apoi se paseaza si ele peste cartofi. Ceapa se toaca marunt si apoi o calim in putin ulei si punem peste cartofi.
Amestecam toate ingredientele, condimentam cu sare si piper si formam bilute mici. Feliile de paine le inmuiem in apa si apoi stoarcem painea intre palme fara a strica forma feliei. Pe fiecare felie punem cate o biluta si o imbracam in acea felie. Fiecare bulgare format se va praji apoi in ulei incins pana se rumeneste.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftele din legume.