12:06, 23 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

Surprinde-ti familia cu aceasta aromata prajitura cu piersici!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Scorțișoara adevărată vs Scorțișoara falsă: de la diferențe la...
Scorțișoara adevărată vs...
  • 6 oua
  • 300g zahar
  • 200ml smantana
  • 250g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 800 g piersici
  • sare
  • 1 lingura esenta de rom
  • 50 g nuci
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 g zahar praf
  • 1/2 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Piersicile se spala, se scot samburii, dupa care se taie in felii lungi. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma, adaugandu-se treptat zaharul si esenta de rom. Cand s-a omogenizat bine se adauga galbenusurile, smantana, zaharul vanilat, un praf de sare. Se amesteca bine, si treptat se adauga faina si praful de copt. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se niveleaza si se asaza fructele in mod uniform. Nucile zbrobite si scortisoara pisata se presara deasupra piersicilor. Se baga prajitura in cuptorul incalzit dinainte, la foc potrivit, pana ce se rumeneste uniform. Prajitura se serveste calda, cu zahar pudra presarat deasupra.

Citeste si:
7 Cosmetice naturale cu miere și lăptișor de matcă
7 Cosmetice naturale cu miere...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri