Repede-repede va povestesc reteta asta si fug la un somnic odihnitor :) Va asigur ca este o minunatie si pana la ea eu nu prea gustam ciorbele de peste. Dar de atunci incoace ciorba de peste a ajuns rapid in topul preferatelor mele. Iata simplitate de reteta!
Ingrediente:
- 200 grame de ceapa
- 3 catei de usturoi mari
- o legatura de patrunjel verde
- 200 grame de rosii bucati (proaspete sau conserva)
- 2 morcovi
- 2 linguri de pasta de tomate
- 100 grame de vin alb
- file de peste
- oregano, sos iute de chilli, cimbru
- sare si piper
Caliti mai intai putin de tot ceapa si usturoiul. Adaugati morcovii taiati cubulete si mai caliti putin pana lasa culoare. Adaugati apoi rosiile si sosul tomat, vinul si apa. Dati in clocot si adaugati pestele taiat cubulete.Adaugati apoi condimentele si la final, inainte sa luati ciorba de pe foc, patrunjelul verde.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.