Repede-repede va povestesc reteta asta si fug la un somnic odihnitor :) Va asigur ca este o minunatie si pana la ea eu nu prea gustam ciorbele de peste. Dar de atunci incoace ciorba de peste a ajuns rapid in topul preferatelor mele. Iata simplitate de reteta!
Ingrediente:
- 200 grame de ceapa
- 3 catei de usturoi mari
- o legatura de patrunjel verde
- 200 grame de rosii bucati (proaspete sau conserva)
- 2 morcovi
- 2 linguri de pasta de tomate
- 100 grame de vin alb
- file de peste
- oregano, sos iute de chilli, cimbru
- sare si piper
Caliti mai intai putin de tot ceapa si usturoiul. Adaugati morcovii taiati cubulete si mai caliti putin pana lasa culoare. Adaugati apoi rosiile si sosul tomat, vinul si apa. Dati in clocot si adaugati pestele taiat cubulete.Adaugati apoi condimentele si la final, inainte sa luati ciorba de pe foc, patrunjelul verde.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie