12:06, 22 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

Gustul acestor fursecuri de ciocolata cu stafide si cirese va uimi intreaga familie.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...
  • 200g faina
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 100g zahar
  • 150g unt
  • 200g ciocolata amaruie
  • 100g frisca
  • 100g stafide
  • 300g cirese

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecati, faina cu zaharul, praful de copt si untul. Framantati bine pana obtineti un aluat neted, pe care il dati la rece cam o ora. Decupati din el rondele de 5 cm diametru si le asezati intr-o tava unsa cu unt si le dati la cuptor, la foc repede, pentru 12-15 minute. Dupa ce s-au rumenit, la scoateti si le lasati sa se raceasca. Intre timp pregatiti glazura: pe un vas la bainmarie topiti ciocolata amaruie, iar dupa ce s-a topit, o amestecati bine cu frisca. Fursecurile se scufunda in ciocolata si apoi se scot, asezandu-se pe o folie de aluminiu. Le dati la rece pentru 3 ore, iar apoi le ornati cu cirese fara samburi si cu stafide.

Citeste si:
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala Namak: proprietăți vindecătoare unice
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri