Iata un desert delicios si usor de preparat, foi de napolitane cu crema de nuca.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 foi de napolitane
  • 200gr nuca
  • 100 gr zahar
  • 4 galbenusuri
  • 250 gr unt
  • 200gr zahar

Mod de preparare:

O parte din cantitatea de miez de unca se macina, iar cealalta se rupe bucatele. Se topeste untul in cratita, la bain marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusurile. Se amesteca totul bine pana se ingroasa. Se adauga nuca si se lasa deoparte. Se topesc 200 g zahar, separat, si se toarna compozitia cu nuca, amestecand bine. Cat inca este fierbinte se asaza pe o foaie de napolitana, deasupra se asaza cea de-a doua si se preseaza bine.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Foi de napolitane cu crema de nuca.