Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 foi de napolitane
- 200gr nuca
- 100 gr zahar
- 4 galbenusuri
- 250 gr unt
- 200gr zahar
Mod de preparare:
O parte din cantitatea de miez de unca se macina, iar cealalta se rupe bucatele. Se topeste untul in cratita, la bain marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusurile. Se amesteca totul bine pana se ingroasa. Se adauga nuca si se lasa deoparte. Se topesc 200 g zahar, separat, si se toarna compozitia cu nuca, amestecand bine. Cat inca este fierbinte se asaza pe o foaie de napolitana, deasupra se asaza cea de-a doua si se preseaza bine.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse