Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 g margarina
- 150 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 3 oua
- 250 g faina
- 1 pachet praf de copt
- 3 linguri de rom
- 3 linguri lapte
- 50 g migdale pisate
- 250 g crema de ciocolata
- un praf de sare
Mod de preparare:
Zaharul se bate cu margarina si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi ouale, praful de copt si un praf de sare. Treptat se adauga laptele, romul si migdalele. 2/3 din aluat rezultat se asaza intr-o tava unsa cu unt, si cealalta parte se amesteca cu crema de ciocolata si se asaza deasupra. Se da tava la cuptor aproximativ o ora.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.