Prajitura nougat, un deliciu pentru intreaga familie.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 150 g margarina
  • 150 g zahar
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri de rom
  • 3 linguri lapte
  • 50 g migdale pisate
  • 250 g crema de ciocolata
  • un praf de sare

Mod de preparare:

Zaharul se bate cu margarina si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi ouale, praful de copt si un praf de sare. Treptat se adauga laptele, romul si migdalele. 2/3 din aluat rezultat se asaza intr-o tava unsa cu unt, si cealalta parte se amesteca cu crema de ciocolata si se asaza deasupra. Se da tava la cuptor aproximativ o ora.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura nougat.