Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500-600 gr. carne de vaca
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina mica
- 2 linguri de orez
- 1 ou
- zeama de la o lamaie
- sare
- patrunjel verde tocat
- 2 l apa
Mod de preparare:
Carnea de vita se taie cuburi si se pune la fiert cu apa rece. In timp ce aceasta fierbe, se curata legumele si taie cubulete. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga legumele. Dupa ce a fiert, se adauga orezul
spalat. Cand orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamaie.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor