O reteta delicioasa de salata de pui cu broccoli si portocale

Am ramas in urma cu publicarea retetelor pe care le-am pregatit in ultimele zile si tocmai am descoperit ca foaia cu aceasta reteta am pierdut-o....si nu mai tin minte cantitatea ingredientelor. Asa ca ma vad nevoita sa va povestesc doar combinatia de ingrediente, urmand ca voi sa adaptati in forma de necesitati.

In primul rand pregatiti pastele - le fierbeti in apa cu putina sare, le strecurati si le stropiti cu putin ulei de masline. Amestecati si lasati deoparte. Salata de pui cu broccoli si portocale. Reteta salata de pui cu broccoli si portocale

Intr-o tigaie caliti un piept de pui taiat cubulete, pana cand carnea se albeste. Stingeti cu sucul proaspat stors de la 1-2 portocale si adaugati o lingura de mustar dijon. Amestecati, puneti capacul la tigaie si lasati sa fiarba.

Dupa aproximativ 20 de minute adaugati broccoli, puneti capacul si lasati sa se inabuse. Nu amestecati decat daca este absolut necesar, astfel incat sa pastrati cat mai intregi buchetelele de broccoli. Cand s-au fiert si ele, turnati tot amestecul peste paste, amestecati si serviti.

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de pui cu broccoli si portocale.