Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g spaghete
- sare
- 2 cepe rosii
- 1 catel de usturoi
- 100 g sunca
- 20 g unt
- verdeata (marar, patrunjel)
- 250 g smantana
- 2 galbenusuri
- 2 linguri cascaval ras
- piper
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, iar sunca se taie fasii subtiri. Se incinge untul si se calesc usor fasiile de sunca, amestecand incontinuu, dupa care se adauga ceapa, usturoiul si verdeata tocata si se lasa putin sa se caleasca. Se toarna peste ele smantana si se lasa sa mai dea cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc si se adauga galbenusurile amestecate
cu cascavalul ras. Se sareaza, se pipereaza. Se scurg spaghetele si se amesteca cu sosul de
sunca si cascaval. Inainte de a le servi, spaghetele se pot decora cu frunze de maghiran sau cu cascaval ras.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor