Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 500 g linte
- 1 1/2 l apa
- 1 lingurita de sare
- 1 ceapa
- 6 catei de usturoi
- cimbru
Mod de preparare:
Lintea se alege, se spala si se lasa la inmuiat cateva ore bune. Se schimba apa si se pune la fiert. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se toaca. Cand da in clocot, se scurge si se pune in alta apa rece, se fierbe bine, la urma se pune sarea. Cand e aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si cateii de usturoi, curatati si taiati in doua. Se lasa la foc mic, pana fierbe bine usturoiul, se potriveste de sare si se presara cu cimbru.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei