Prepara o delicioasa ciorba taraneasca de linte!Ciorba de linte este foarte hranitoare si foarte sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente :

  • 500 g linte
  • 1 1/2 l apa
  • 1 lingurita de sare
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • cimbru

Mod de preparare:

Lintea se alege, se spala si se lasa la inmuiat cateva ore bune. Se schimba apa si se pune la fiert. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se toaca. Cand da in clocot, se scurge si se pune in alta apa rece, se fierbe bine, la urma se pune sarea. Cand e aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si cateii de usturoi, curatati si taiati in doua. Se lasa la foc mic, pana fierbe bine usturoiul, se potriveste de sare si se presara cu cimbru.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba taraneasca de linte.