Se curata cartofi,se spala cu apa rece de mai multe ori pana apa ramane limpede pentru ca contin foarte mult
amidon. Se taie cubulete si se pune la fiert cu putina sare.Dupa fierbere se mixeaza cu unt si lapte pina rezulta o spuma cremoasa. Se adauga diferite ingrediente care pot sa ii faca mai gustosi, mai pufosi sau mai cremosi.Adaugam brinza ceder,mozzorella,bacon prajit si uscat,patrunjel tocat,si se amesteca impreuna.
Se pot servi ca si garnitura la diferite feluri principale cu carne , ciuperci etc.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!