O reteta simpla si interesanta de piure de cartofi cu bacon,brinza si piept de pui cu sos.

Se curata cartofi,se spala cu apa rece de mai multe ori pana apa ramane limpede pentru ca contin foarte mult Piure de cartofi cu bacon, branza si piept de pui cu sos. Reteta piure de cartofi cu bacon, branza si piept de pui cu sosamidon. Se taie cubulete si se pune la fiert cu putina sare.Dupa fierbere se mixeaza cu unt si lapte pina rezulta o spuma cremoasa. Se adauga diferite ingrediente care pot sa ii faca mai gustosi, mai pufosi sau mai cremosi.
Adaugam brinza ceder,mozzorella,bacon prajit si uscat,patrunjel tocat,si se amesteca impreuna.

Se pot servi ca si garnitura la diferite feluri principale cu carne , ciuperci etc.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piure de cartofi cu bacon,brinza si piept de pui cu sos.