Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cepe verzi
- 3 frunze de telina
- 3 ardei
- 4-5 rosii
- 4 morcovi
- 3 radacini de patrunjel
- 300 g de fasole verde
- 500 g de cartofi noi
- sare
Mod de preparare:
Se spala legume si se curata de coaja. Cartofii se taie cuburi, morcovii si patrunjelul rondele, ceapa ineluse. Telina se taie marunt, ardeii cubulete, iar fasolea verde se rupe bucatele. Intr-o oala, se pun la fiert ceapa, ardeii, morcovii, telina si patrunjelul radacini. Cand da in clocot se adauga fasolea verde si se lasa iar pana da in clocot si apoi se pun cartofii. Dupa vreo 5 minute se pun rosiile taiate bucatele. Se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute. Se potriveste de sare si se serveste cu patrunjel verde tocat si smantana.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana