12:06, 3 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

Iata o reteta plina de legume si foarte hranitoare: ciorba de vara!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Zilele Horticulturii Bucurestene si Hortus FlorShow Romania – tot...
 Zilele Horticulturii...
  • 3 cepe verzi
  • 3 frunze de telina
  • 3 ardei
  • 4-5 rosii
  • 4 morcovi
  • 3 radacini de patrunjel
  • 300 g de fasole verde
  • 500 g de cartofi noi
  • sare

Mod de preparare:

Se spala legume si se curata de coaja. Cartofii se taie cuburi, morcovii si patrunjelul rondele, ceapa ineluse. Telina se taie marunt, ardeii cubulete, iar fasolea verde se rupe bucatele. Intr-o oala, se pun la fiert ceapa, ardeii, morcovii, telina si patrunjelul radacini. Cand da in clocot se adauga fasolea verde si se lasa iar pana da in clocot si apoi se pun cartofii. Dupa vreo 5 minute se pun rosiile taiate bucatele. Se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute. Se potriveste de sare si se serveste cu patrunjel verde tocat si smantana.

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri