Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cepe verzi
- 3 frunze de telina
- 3 ardei
- 4-5 rosii
- 4 morcovi
- 3 radacini de patrunjel
- 300 g de fasole verde
- 500 g de cartofi noi
- sare
Mod de preparare:
Se spala legume si se curata de coaja. Cartofii se taie cuburi, morcovii si patrunjelul rondele, ceapa ineluse. Telina se taie marunt, ardeii cubulete, iar fasolea verde se rupe bucatele. Intr-o oala, se pun la fiert ceapa, ardeii, morcovii, telina si patrunjelul radacini. Cand da in clocot se adauga fasolea verde si se lasa iar pana da in clocot si apoi se pun cartofii. Dupa vreo 5 minute se pun rosiile taiate bucatele. Se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute. Se potriveste de sare si se serveste cu patrunjel verde tocat si smantana.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară