Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 pahare faina
- 1,5 pahar de zahar
- 3/4 pahar cacao
- 2 oua
- 2 lingurite de praf de copt
- 1 lingurita de bicarbonat
- 1 virf de cutit de sare
- 1/2 pahar de ulei
- 1 pahar lapte caldut
- 1 pahar apa fierbinte(clocotita)
- 1 nucsoara(rasa)
- 1 lingurita de scortisoara
- 1/2 linguita de cuisoare
- 1 pumn de nuci tocate
Mod de preparare:
Intr-un castron mai mare, amestecati: faina, praful de copt, cacaua, zaharul, nucile, sarea, nucsoara, scortisoara si cuisoarele. Adaugati apoi ouale intregi, uleiul, laptele caldut si bicarbonatul stins cu putin otet. Treptat adaugati apa fierbinte si amestecati pana ce totul devine omogen. Aceasta compozitie se pune intr-o forma rotunda, unsa cu unt si tapetata cu faina, dupa care o introduceti la cuptorul incins pentru 50 de minute. Cand s-a rumenit puteti presara zahar pudra.
Incearca si aceasta reteta de chec cu spuma de visine!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse