Publicat pe 25 Mai 2011 in Retete culinare
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cartofi mari
- 2 cani branza de vaci
- 1 lingura margarina
- ½ lingurira sare
- ½ felie paine
- 1 ou crud
- 1 catel de usturoi
- 200 g smantana
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, in apa cu putina sare. Se curata apoi de coaja, se taie in jumatati pe lungime si se scobesc la mijloc. Separat se prepara umplutura. Se piseaza branza cu o furculita, se amesteca cu oul, margarina, sarea si painea inmuiata in apa sau lapte. Se umplu cartofii cu acest amestec si se pun intr-o cratita unsa cu ulei. Deasupra cartofilor se toarna sos de usturoi si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Cartofii se fierb în coajă cu puţină sare timp de 30-40 minute. Apoi se curăţă de coajă şi se taie în jumătăţi pe lungime şi se scobesc la mijloc. Separat se freacă cu furculiţa brânza de vaci, oul, margarina, sarea şi pâinea înmuiată. Se umple scobiturile cartofilor cu această umplutură şi se pun într-o cratiţă unsă cu ulei. Se prepara un sos de usturoi din smantana si usturoiul pistat. Peste cartofii umpluţi se toarnă sosul de usturoi şi se pune la cuptor 20 minute.
Vizionare placuta
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cartofi umpluti cu branza de vaci.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Noutati
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Tratamente naturiste