Ingrediente:
- 1 lgt boia
- 1 lgt sofran
- 1-2 catei de usturoi
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 bucati piept de pui
- 200 g macaroane
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa tocata fin
- 2 lg miere
- 1 lg mustar frantuzesc (cu boabe intregi)
- 2 linguri suc de lamaie
- sare si piper
Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie intr-un bol. Adaugi sare si piper dupa gust. Amestecul asta il masezi bine in carnita de pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele.
Amesteci ardeiul tocat, cu ceapa si cu macaroanele. Intr-un bol mic amesteci mierea, mustarul si zeama de lamaie si il torni peste paste. La final adaugi pieptul de pui taiat cubulete.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe amainbucatarie.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei