Ingrediente:
- 1 lgt boia
- 1 lgt sofran
- 1-2 catei de usturoi
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 bucati piept de pui
- 200 g macaroane
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa tocata fin
- 2 lg miere
- 1 lg mustar frantuzesc (cu boabe intregi)
- 2 linguri suc de lamaie
- sare si piper
Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie intr-un bol. Adaugi sare si piper dupa gust. Amestecul asta il masezi bine in carnita de pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele.
Amesteci ardeiul tocat, cu ceapa si cu macaroanele. Intr-un bol mic amesteci mierea, mustarul si zeama de lamaie si il torni peste paste. La final adaugi pieptul de pui taiat cubulete.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe amainbucatarie.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.