Iata o reteta de paste cu pui si legume. Pastele cu pui si legume sunt satioase si foarte hranitoare.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 gr paste
  • 500 gr piept pui
  • 500 gr bacon afumat
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • 400 gr rosii in bulion
  • 100 g smantana
  • 100 gr parmezan
  • 200 gr mozarella
  • busuioc proaspat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taiati "Julien" pieptul si baconul afumat, apoi le rumeniti usor intr-o tigaie. Legumele le spalati, la curatati si le frigeti pe gratar. Fierbeti pastele in apa si sare. Amestecati apoi pastele cu baconul, pieptul de pui, rosiile in bulion, smantana, dovleceii si vinetele fripte, smantana, parmezanul ras si busuiocul proaspat. Tot acest amestec se toarna intr-o tava, se decoreaza cu felii de rosii proaspete si mozarella apoi se
introduce la cuptor, timp de 20 de minute. La sfarsit se decoreaza cu frunze de busuioc.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Paste cu pui.