Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g. cascaval
- 2 oua
- un pahar bere
- drojdie uscata
- zahar
- boia
- piper
- cimbru
- ulei
- o cana faina
Mod de preparare:
Cascavalul se taie felii mici. Se face o compozitie: se bat doua oua, in care se adauga putin cate putin faina. Se face o maia dintr-un varf de cutit de drojdie uscata dizolvata in apa calda si cu putin zahar si se lasa cam 10 minute, dupa care se toarna peste amestecul de mai de sus si se adauga un pahar de bere, pentru a face spuma. Compozitia trebuie sa iasa ca de clatite (nici prea grasa nici prea subtire). Cascavalul taiat felii se da prin acest sos se prajeste in mult ulei fierbinte si la foc iute. La final se poate adauga deasupra boia si cimbru.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.