Iti propunem o reteta culinara simpla si rapida : cascaval pane.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g. cascaval
  • 2 oua
  • un pahar bere
  • drojdie uscata
  • zahar
  • boia
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • o cana faina

Mod de preparare:

Cascavalul se taie felii mici. Se face o compozitie: se bat doua oua, in care se adauga putin cate putin faina. Se face o maia dintr-un varf de cutit de drojdie uscata dizolvata in apa calda si cu putin zahar si se lasa cam 10 minute, dupa care se toarna peste amestecul de mai de sus si se adauga un pahar de bere, pentru a face spuma. Compozitia trebuie sa iasa ca de clatite (nici prea grasa nici prea subtire). Cascavalul taiat felii se da prin acest sos se prajeste in mult ulei fierbinte si la foc iute. La final se poate adauga deasupra boia si cimbru.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cascaval pane.