Daca tot veni primavara si au inceput sa apara fructele si legumele, m-am gandit sa va recomand ceva bun, usor, dar foarte gustos: Tocana de ardei.

Legumele proaspete vor da o aroma deosebita intregii mancari, iar acesta poate fi servita alaturi de un gratar de pui.

Pentru aceasta reteta de tocana de ardei veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • ardei gras Bianca – 500 gr
  • ceapa – 2 buc
  • morcov – 1 buc
  • rosii – 2 buc
  • sare si piper dupa gust
  • ulei – 2 linguri

Timpul de preparare a retetei Tocana de ardei gras este de 1 ora.

Folosind cantitatile de ingrediente recomandate veti obtine 2 portii de tocana de ardei
Modul de preparare a retetei Tocana de ardei gras:

1. Pentru inceput, curatam toate legumele si le trecem printr-un jet de apa.
2. Ceapa tocata marunt o vom pune in tigaia incinsa cu ulei si asteptam sa devine aurie.
3. Deasupra punei si morcovul taiait in jumatati de rondele, ardeiul taiat cuburi si rosiile tocate marunt.
4. Totul se lasa la fiert, sub capac, cu 1/4 cana de apa pentru o ora.
5. La final, punem sare si piper dupa gust.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri