O varianta ceva mai usoara a traditionalei tochituri: tochitura cu carne de pui.Tochitura de pui este usoara si foarte satioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 500 g piept pui
  • 700 g ficatei
  • 700 g carnati
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2 linguri bullion
  • condimente
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare:

Se pun pipotele si inimile la calit cam 10 minute. Pieptul de pui se taie bucatele si se caleste. Se lasa pe foc pana se albeste si apoi se adauga ficateii. Dupa cateva minute adaugati carnaciorii si usturoiul zdrobit. Adaugati condimentele (oregano si piper alb), acoperiti cu un capac si lasati cam 30 de minute. Amestecati bulionul cu 2-3 linguri de apa si turnati peste celelalte ingrediente. Dupa 15 minute tochitura este gata. Se serveste cu mamaliguta calda!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tochitura de pui.