Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g pipote si inimi de pui
- 500 g piept pui
- 700 g ficatei
- 700 g carnati
- 6-7 catei de usturoi
- 2 linguri bullion
- condimente
- 1 ceasca de ulei
Mod de preparare:
Se pun pipotele si inimile la calit cam 10 minute. Pieptul de pui se taie bucatele si se caleste. Se lasa pe foc pana se albeste si apoi se adauga ficateii. Dupa cateva minute adaugati carnaciorii si usturoiul zdrobit. Adaugati condimentele (oregano si piper alb), acoperiti cu un capac si lasati cam 30 de minute. Amestecati bulionul cu 2-3 linguri de apa si turnati peste celelalte ingrediente. Dupa 15 minute tochitura este gata. Se serveste cu mamaliguta calda!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.