Dificultate: medie
Ingrediente:
- 5 felii de piept de curcan sau pui
- 1/2 ceapa
- 1 tulpina de telina verde
- 1 morcov
- 1-2 catei de usturoi
- 5 fasii de ardei gras
- 33 cl. bere blonda
- 2 linguri de smantana
- sare si piper
- salvie
- rozmarin
- patrunjel
- ulei de masline
Mod de preparare:
Bateti carnea ca sa obtineti o felie mai lata si destul de subtire, sarati si puneti in mijloc o fasie de ardei gras, rasuciti facand un rulou si inchideti cu o scobitoare (care se va scoate la sfarsit). Intr-o tigaie puneti cateva linguri de ulei de masline, puneti ceapa, morcovul si telina tocate marunt, caliti, adaugati rulourile. Puneti cateva frunze de salvie sau o creanguta de rozmarin, usturoiul taiat in doua (apoi il scoateti) rumeniti rulourile pe ambele parti. Adaugati berea si lasati sa fiarba la foc mediu. Cand sosul incepe sa scada, adaugati smantana, lasati pe foc inca 5- 10 minute, sarati si piperati. Daca scade mult sosul, adugati putina supa de zarzavat. La sfarsit, inainte sa stingeti focul puneti patrunjel proaspat tocat. Serviti rulourile calde.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă