Rulourile din piept de curcan in sos de bere se fac destul de repede si au un gust deosebit. Cu aceste rulouri din piept de curcan in sos de bere vei impresiona chiar si cei mai pretentiosi musafiri.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 5 felii de piept de curcan sau pui
  • 1/2 ceapa
  • 1 tulpina de telina verde
  • 1 morcov
  • 1-2 catei de usturoi
  • 5 fasii de ardei gras
  • 33 cl. bere blonda
  • 2 linguri de smantana
  • sare si piper
  • salvie
  • rozmarin
  • patrunjel
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Bateti carnea ca sa obtineti o felie mai lata si destul de subtire, sarati si puneti in mijloc o fasie de ardei gras, rasuciti facand un rulou si inchideti cu o scobitoare (care se va scoate la sfarsit). Intr-o tigaie puneti cateva linguri de ulei de masline, puneti ceapa, morcovul si telina tocate marunt, caliti, adaugati rulourile. Puneti cateva frunze de salvie sau o creanguta de rozmarin, usturoiul taiat in doua (apoi il scoateti) rumeniti rulourile pe ambele parti. Adaugati berea si lasati sa fiarba la foc mediu. Cand sosul incepe sa scada, adaugati smantana, lasati pe foc inca 5- 10 minute, sarati si piperati. Daca scade mult sosul, adugati putina supa de zarzavat. La sfarsit, inainte sa stingeti focul puneti patrunjel proaspat tocat. Serviti rulourile calde.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulouri din piept de curcan in sos de bere.