Stiai ca pe 15 mai este Ziua Familiei? 15 mai a fost instituita Ziua Internaționala a Familiei in 1993 de catre Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite, iar in 1994, la propunerea Institutului Roman pentru Drepturile Omului, a devenit oficial si Ziua Familiei Romane.

Indiferent daca stiai sau nu despre existenta sarbatorii, anul acesta foloseste-te de acest pretext ca sa petreci mai mult timp cu familia sau cu prietenii apropiati. Si, pentru ca suntem si in luna lui Florar, ce mod mai bun de a-ti petrece aceasta zi speciala, daca nu la iarba verde? Aruncti intr-un cos o patura, ceva bun de mancare si indreptati-va spre cel mai apropiat parc.

La capitolul ceva bun de luat la picnic, Beko iti recomanda o reteta speciala de strudel cu branza, pe care o gasesti integral pe www.gatesti-ingenios.ro, alaturi de o multime de sfaturi culinare utile. Strudelul bulgaresc cu branza se pregateste usor si rapid si e gustarea ideala pentru o iesire la iarba verde. Ai nevoie doar de foi de placinta, branza, oua, unt, iaurt si de cuptorul incorporabil OIG 12100X de la Beko setat la 200 grade Celsius, care va asigura coacerea uniforma a strudelului.

Mult soare si voie buna!

Cuptor pe gaz - Beko OIG 12100X

Iluminare cuptor
Culoare: inox
Rafturi laterale
Aprindere incorporata
Timer
Grill pe gaz
Rotisor

Dimensiuni produs: 59,4 x 59,6 x 55cm (IxLxA)

Pret recomandat: 1.120 RON (include TVA)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri