Chiftele de cartofi copti sunt foarte satioase si extrem de gustoase. Pot fi consumate atat la micul dejun, dar si ca garnitura.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500g cartofi
  • 1 felie paine
  • 2 linguri faina
  • 2oua
  • 1lingura verdeata tocata
  • 1lingura pesmet
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, frunze verde de patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftele de cartofi copti.