12:05, 6 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Chiftele de cartofi copti sunt foarte satioase si extrem de gustoase. Pot fi consumate atat la micul dejun, dar si ca garnitura.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
BistroMar, restaurant cu o gama bogata de peste si fructe de mare,...
BistroMar, restaurant cu o...
  • 500g cartofi
  • 1 felie paine
  • 2 linguri faina
  • 2oua
  • 1lingura verdeata tocata
  • 1lingura pesmet
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, frunze verde de patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.

Citeste si:
Sarbatoreste romaneste, cu specialitati culinare romanesti
 Sarbatoreste romaneste, cu...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri