Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500g cartofi
- 1 felie paine
- 2 linguri faina
- 2oua
- 1lingura verdeata tocata
- 1lingura pesmet
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, frunze verde de patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei