Un chec pufos si aromat care se face atat de usor si seduce garantat!

Ingrediente:

  • 5 oua Chec pufos cu lamaie si rahat. Reteta chec pufos cu lamaie si rahat
  • 10 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 3 bucati rahat

Preparare:

Se mixeaza galbenusurile cu uleiul, adaugat putin cate putin, ca la maioneza; se amesteca apoi cu zeama si coaja de lamaie. Se bat spuma tare albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si rahatul taiat in bucati mici. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor, cu miscari circulare de jos in sus, pt a pastra aerul in aluat. Numai asa checul va iesi pufos.

Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul deja incins, timp de 20-25 minute. Cand se raceste se pudreaza cu zahar.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chec pufos cu lamaie si rahat.