Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg creveti
- 1 lingurita piper
- 1 lingurita sare
- 2 cesti de orez fiert
- suc de la o lamaie
- 1 lingurita usturoi
- 2 foi dafin
- 1 ceasca mazare (fiarta)
Mod de preparare:
Se spala crevetii. Se adauga sare, piper, lamaie, usturoi si se lasa putin impreuna, sa ia miros. Se incalzeste uleiul si se pun crevetii pana se auresc, se adauga dafinul si se lasa totul pe foc pana par a fi facuti.Dupa ce luati crevetii de pe foc, puneti mazarea in orezul fierbinte si amestecati bine. Se aseaza orezul intr-o farfurie intinsa, iar in mijloc se pun crevetii.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!